Pečená vinná klobása se smetanou

Potřebujete: Vinnou klobásu, Smetanu

Postup:
Troubu rozehřejeme na 120 stupňů. Vinnou klobásu rozložíme na vymaštěný plech a dáme do trouby péct. Ve chvíli, kdy začne chytat barvu, zalijeme celý plech smetanou, aby v ní byla klobása úplně namočená. Pečeme velmi pozvolna (i více než tři hodiny), dokud se smetana téměř nevypeče. Podáváme s bramborovým salátem.

autor: SED

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.